HTML

Covergirl:mert egy átlag csajnak is lehet blogja:)

Ebben a blogban rólam,illetve a környezetemről olvashatsz,meg pár kritikát ilyen olyan emberekről,filmekről:)

Friss topikok

Linkblog

2008.07.20. 12:13 Covergirl2

Alsóörsi nyaralás és Kékszalag

Sziasztok!Boccs hogy nem írtam sokáig,csak volt egy kis gubanc a bloggal...na mind1:)

Nekem jól telik az egész nyári szünet,de néha azért megrémít hogy mindjárt vége.Mondjuk még van egy egész augusztus és egy kis július,de azért félelmetes hogy mindjárt itt a SULI!!!

Most itt vagyok Alsóörsön,és kitaláltuk hogy Hal a tortán-osat játszunk.Hárman voltunk,és pont három nap volt még.Az első nap tojásleves és tejberizs volt, a második nap kukoricaleves és rakott krumpli, a harmadik nap, azaz ma paraszttál lesz,és tojásleves,mert nagyon jól sikerült,és tényleg fenséges volt!(A paraszttálat egy felnőtt csinálta...)

Szóval Alsóörs egy nagy csoda,na jó,nem is annyira,de az biztos,hogy amikor nyáron jövök,úgy megyek el,hogy ez volt a legjobb az egész nyáron!Olyan jófejek itt az emberek,aranyosak,és tök jó a Balaton,és nem mellesleg innen,illetve Füredről indult a Kékszalag!Csodálatos volt mikor 548 hajó felállt egy sorba a Balatonon,és elindultak!

Nagyon szép volt...:)(L)

Szal ma sajnos haza kell mennünk,de nagyon jó emlékekkel fogok innen elmenni,és lehet hogy még augusztusban lejövünk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://covergirl.blog.hu/api/trackback/id/tr74576476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása